Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
Coşul tău este gol!
Tratament alternativ al bolilor cardiovasculare

Termeni si Conditii

Termeni legali

Va aducem la cunostinta faptul ca accesarea, vizitarea şi comandarea produselor de pe site-ul www.medicale-constanta.ro implică acceptarea termenilor şi conditiilor prezentate în continuare.

Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceste informaţii înainte de a face o comandă, întrucât acest fapt implică acceptul dumneavoastră în ceea ce priveşte condiţiile mai jos mentionaţe.

Securitatea datelor personale:

Datele personale ale Dumneavoastra vor fi folosite de S.C. SORAL DESIGN S.R.L. numai în scopul declarat al acestui site.

Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoţii,periodice etc.

S.C. SORAL DESIGN S.R.L. se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele dumneavoastră personale.

Declinarea responsabilităţii:

 

Specificaţiile tehnice sau preţurile produselor prezente pe acest site sunt realizate de noi utilizând informaţiile specifice ale producătorilor produselor prezentate.

Descrierile produselor sunt informative şi pot fi schimbate fără o înştiinţare prealabilă S.C. SORAL DESIGN S.R.L. nu îşi asumă nici o responsabilitate asupra schimbărilor care ar putea surveni.

Imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului fără notificare prealabilă de către producători.

Valoarea maxima a obligaţiilor societăţii faţă de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzatoare este valoarea sumelor încasate de S.C. SORAL DESIGN S.R.L. de la clientul respectiv.

 

Rezolvarea litigiilor:

 

Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Condiţiile şi

Termenii de utilizare de mai sus şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator şi S.C. SORAL DESIGN S.R.L.. În cazul unor eventuale conflicte, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă.

Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă, în conformitate cu legile române în vigoare.

 

Protectia datelor

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electroniceSC SORAL Design SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este : transmiterea de comunicari cu scop commercial prin telefon/email, si respectiv confirmarea comenzilor.

 

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii comenzilor. Refuzul dvs. determina imposibilitatea finalizarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator.

Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de catre SC SORAL Design SRL, acordul dumneavoastra este necesar.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre SC SORAL Design SRL la adresa sediului social: Constanta, str. Costache Negruzzi, nr. 4, jud. Constanta, sau la adresa de email office@medicale-constanta.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.